مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان: توجه به فرهنگ روستاها زیربنای یک توسعه پایدار است
مدير ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد گلستان: توجه به فرهنگ روستاها زيربناي يک توسعه پايدار است
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان:
توجه به فرهنگ روستاها زیربنای یک توسعه پایدار است

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان: توجه به فرهنگ روستاها زیربنای یک توسعه پایدار است

بيکي با بيان اينکه توجه به فرهنگ روستا و عشاير زيربناي يک توسعه پايدار است، گفت: توسعه اقتصادي و اجتماعي و سياسي ريشه در رشد فرهنگي دارد.
شناسه خبر : 17277 تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۳:۳۹

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از گلستان ؛ «مهدی بیکی» به مناسبت روز روستا و عشایر گفت: توجه به فرهنگ روستا و عشایر زیربنای یک توسعه پایدار است و ما زمانی می توانیم به یک ثبات پایدار و توسعه مستمر اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برسیم که ظرفیت های روستا را شناسایی کنیم و متناسب با استانداردهای جهانی آن را حمایت کنیم.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان با بیان اینکه چند محور مهم باید در روستاها مورد توجه جدی و برنامه ریزی دقیق قرار گیرد تا به یک رشد پایدار برسد، افزود: محور فرهنگی یکی از محورهای مهم است، نباید در راهبردهای توسعه و رشد دچار یک خطای محاسباتی شویم و فرهنگ را در روستا به حاشیه برانیم و از آن حمایت های دم دستی و سخیف انجام دهیم.

 

وی تاکید کرد: باید به این کته پی ببریم که توسعه اقتصادی و اجتماعی و سیاسی ریشه در رشد فرهنگی دارد؛ زمانی ما به رشد همه جانبه دست پیدا می کنیم که بتوانیم یک برنامه ریزی کلان و دقیق در رشد فرهنگی روستا داشته باشیم.

 

بیکی ادامه داد: منظور از رشد فرهنگی در روستا یعنی خودباوری و تقویت هویت روستایی و حمایت از خرده فرهنگ های روستایی است که می تواند روستانشینان عزیز را در روستا به خوبی نگه دارد تا باعث شکوفایی ظرفیت ها و توانایی های نهفته آنها شود.

 

وی، محور دوم را توجه به اقتصاد خرد و کسب و کارهای کوچک روستایی بیان کرد و اظهارداشت: هر خانواده روستایی می تواند با تولید محصولات روستایی نیاز بازارهای داخلی و حتی خارجی را تامین کند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان افزود: محور سوم زمینه سازی برای معرفی روستاها و عرضه محصولات روستایی در سطح کشور و جهان است.

 

وی خاطرنشان کرد: استفاده از نرم افزارهای چند بعدی و ساخت کلیپ و معرفی روستاها از طریق رسانه ها می تواند روستاهای ما را خوب معرفی کند و جاذبه های گردشگری را برای علاقمندان فراهم کند.